Νέα

ΕΣΠΑ για την Ίδρυση & Λειτουργία νέων τουριστικών επιχειρήσεων: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα από την EPSILON NET με την Epsilon Hospitality & την BSS

Σε συνέχεια της έναρξης υποβολής των Αιτήσεων Χρηματοδότησης για την νέα Δράση του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», ο Όμιλος EPSILON NET σε συνεργασία με την εταιρεία Epsilon Hospitality και την εταιρεία συμβούλων BSS, πραγματοποίησαν με επιτυχία την Τρίτη 23/01/2024 την ειδική διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα:

«ΕΣΠΑ για Νέες Τουριστικές Επιχειρήσεις: Ημερίδα για το Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης-Πρακτικός Οδηγός».

Η Ημερίδα αποσκοπούσε στην ολοκληρωμένη ενημέρωση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του τουρισμού σχετικά με τη δυνατότητα ενίσχυσης από τη  Δράση του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», καθώς και με τις  ευκαιρίες ανάπτυξής τους μέσα από σύγχρονες ψηφιακές λύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό,  οι εισηγητές επικεντρώθηκαν στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Έγινε αναλυτική περιγραφή των βασικών σημείων, των προϋποθέσεων υπαγωγής και των επιλέξιμων δαπανών που περιλαμβάνονται στη Δράση.
  • Παρουσιάσθηκαν εξιδεικευμένες λύσεις σε πληροφοριακά συστήματα για τις τουριστικές επιχειρήσεις,  οι οποίες προσφέρονται από την Epsilon Hospitality.
  • Έγινε παρουσίαση των υπηρεσιών προβολής και προώθησης, που παρέχονται για τις τουριστικές μονάδες από την εταιρεία Digital4U.
  • Δόθηκαν οδηγίες σχετικά με τα βασικά βήματα για την Υποβολή των Αιτήσεων Χρηματοδότησης, καθώς και πληροφόρηση για χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις.

 

Αν επιθυμείτε πρόσθετη πληροφόρηση για τα θέματα που αναπτύχθηκαν, μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό υλικό που παρουσιάσθηκε εδώ.

Τον συντονισμό της Ημερίδας ανέλαβε ο κ. Μάνος Αμανατίδης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Epsilon Hospitality και τις εισηγήσεις:

  • Κα Κυριακή Παπαδά, Senior consultant της εταιρείας συμβούλων BSS.
  • κ. Θωμάς Πούλιος, CEO της εταιρείας Hotel Availabilities.
  • κα Κατερίνα Αρνέλλου, Operations Director της εταιρείας Digital4U.
  • κα Βασιλική Καπελλέ, Υπεύθυνη Υποστήριξης και Ενημέρωσης για Αναπτυξιακά Προγράμματα της Ειδικής Επιχειρησιακής Μονάδας του Ομίλου EPSILON NET.

 

O Όμιλος EPSILON NET, με στόχο την συνεχή ενημέρωση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες ενισχύσεων και επιδοτήσεων για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους και της κερδοφορίας τους, θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα με τη διοργάνωση αντίστοιχων ενημερωτικών ενεργειών.